Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

22. nov. 2022
Her kan du se hvornår og hvor i løbet af januar-februar 2023 der afholdes jægerrådsmøder i kreds 1.
10. jun. 2022
God jagt i generationer fordrer, at der bliver gjort noget for at tiltrække nye jægere. Og, det kan være en udfordring at få de unge på banen. Det lykkedes heldigvis når der laves aktiviteter målrettet junior og deres familier. …
27. maj 2022
30. jan. 2023
Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde februar-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.
30. jan. 2023
Ikke siden den nye jagtprøves indførelse i 2013/14 har så mange aspiranter gået til jagtprøve. Men udviklingen har ikke resulteret i flere jægere.
27. jan. 2023
Ænder fra Veststadil Fjord og Nyord har generelt lavt indhold af PFAS, mens prøver fra Agger Tange og Harboøre Tanger viser betydelige overskridelser af grænseværdier.
27. jan. 2023
Statusopdatering på markvildtindsatsens registrering af insekter. Et treårigt projekt, hvor frivillige ser på værdien af blomsterstriber for insekter i agerlandet.
26. jan. 2023
Den etiske diskussion i relation til jagten foregår også i Sverige, og ifølge forsker har den medvirket til bedre samforvaltning af det svenske storvildt.